Cesal by Atlas logo. Cesal Slovakia S.r.o. | On-line rendelés: http://shop.atlashungary.hu | e-Mail: iroda[kukac]atlashungary.hu


Kubala símító képe a 30 éves Kubalától.
Építőipari szerszámok képe.
Az építőipari festések kivitelezéséhez a Kubala által gyártott eszközök montázsa.
Csempe és járólapok szintezéséhez ajánlott Kubala minőségi megoldás.
Kubala logó és termékeinek montázsa.A Kubala márka története a kezdetektől (5:49).
Kubala, az építőeszközök gyártója (8:28).


A cég egy frissített promóciós filmmel állt elő 2016-ban (7:26).
30 éves a Kubala (2017) (1:03).


A Kubala cég 2015-ben, Dubai-ban történt kiállítási bemutatkozásáról tudósít (2:13).
Kivonat a 'Pole can' programból a Kubala részvételével (3:24).


Resort dokumentumfilm (1:55).
Kubala, az építőipari eszközök gyártója (2:40).
A Kubala vállalat logoja. Kubala Sp. z o.o. 1987-ben alakult, a cég alapítója és vezérigazgatója Roman Kubala. A dinamikus növekedés, az előállított termékek magas színvonalú minősége és az innovatív megoldások folyamatos bevezetése tette a céget a hazai és a nemzetközi kézi szerszámok piacán naggyá.

1987-ben, amikor elkezdte üzleti tevékenységét, akkor csak néhány eszközt gyártott. Jelenleg több mint 600 féle termék gördül ki kapuikon. A Kubala márka csak a legjobb minőségű nyersanyagokat használja, beleértve a "Rost Frei" jelzéssel ellátott saválló rozsdamentes acélt.

A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a termékekkel. A modern géppark és a termékek folyamatos minőségellenőrzési rendszerének köszönhetően biztosítja a legjobb minőségű termékeket.

Lengyelországban a Kubala öt raktárral rendelkezik - gyári raktárak, melyek a partnerei számára kényelmes és professzionális szolgáltatásokat nyújtanak. Értékesítési képviselőinek köszönhetően folyamatosan kapcsolatban áll ügyfeleivel és a vállalkozókkal egész Lengyelországban és Europában, miközben a folyamatos információcsere lehetővé teszi számára a piaci igények kielégítését és a szakemberek által elvárt megoldások bevezetését.

Szállítanak Európán kívül Afrikába, Észak-Amerikába, Ausztráliába és Ázsiába.

Az évek tapasztalatain, professzionalizmusán és innovációs képességén alapulva olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.

Képek és videók a Kubala életéből

A bal oldalon található videók elérhetők a Kubala YouTube csatornáján keresztül is. Ezek jellemzően lenygel nyelven szólalnak meg.
A lent található képek mögött galériák találhatók. Ha bármelyik képre klikkel, akkor belép a képnek megfelelő galéria megtekintésébe, ahol mindegyik kép elérhető, és megtekinthető. Az első kép mögött a Kubala rally sport támogatásáról szóló képei, a második kép mögött a Kubala kiemelt rendezvényeiről szóló tudósítás képei találhatók. A harmadik képre klikkelve kiállításokról származó képek, a negyedik galériában pedig a cég egyéb életéről készült képek tekinthetők meg.
Ezen oldalakon megjelenő képek és videók a Kubala engedélyével kerülnek közlésre. Ezek egy részét tőlük kaptuk felhasználásra, más részük a Kubala hívatalos oldalairól (kubala.com.pl) származnak.
A rally sport támogatója a Kubala. A Kubala kiemelt rendezvényeiről.
A Kubala kiállításain készült képek. A Kubala életéről készült képek.

Copyright © by Cesal Slovakia S.r.o. All Rights Reserved.
SK. Bratislava, Sabinovská u. 12.
Link-up: iroda[kukac]atlashungary.hu | Shop: http://shop.atlashungary.hu
Általános Szolgáltatási Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói tudnivalók
Copyright © by Ibituba.hu for Cesal Slovakia S.r.o.